Voorstelling woonzorgcentrum Toermalien

Toermalien - hoofdingangToermalien biedt plaats aan 264 senioren die de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben.

Zij verblijven in kleinschalige afdelingen van 15 personen, zodat een gevoel van geborgenheid nagestreefd wordt. Senioren met dementie krijgen in een aparte afdeling de juiste, aangepaste zorgen toegediend. Daarnaast is er plaats voor 10 bewoners met MS en 5 comapatiënten.

 

WONEN

Toermalien biedt comfortabele kamers waar de bewoner de mogelijkheid heeft om een gezellige omgeving te creëren met persoonlijke bezittingen waar hij zich thuis voelt, tot rust komt en privacy heeft. Elke kamer is standaard uitgerust met inbouwkasten, een hoog-laag bed, een nachtkastje, een zetel, een tafel met 2 stoelen, een flatscreen tv, een koelkastje en een kluisje.

LEVEN

Toermalien biedt een kwaliteitsvol leven aan de bewoner, waarbij het de deuren opent voor de lokale leefgemeenschap. We werken samen met verenigingen, scholen, ... om te komen tot een groot en gevarieerd activiteitenaanbod op maat van en in dialoog met de bewoner. Vanzelfsprekend bepaalt de bewoner zelf of hij hiervan gebruikt wilt maken.

ZORG

Toermalien wil zorg op maat bieden, en dit in verschillende zorgvormen: dagzorg, kortverblijf en woonzorgcentrum, waarbij we zelfzorg van de bewoner, mantelzorg en vrijwilligerswerk stimuleren. We dragen er de zorg voor om voor elke bewoner een waardig levenseinde mogelijk te maken.

OCMW Genk, we zijn in beweging
OCMW Genk - We(L)zijn in beweging
Welzijnscampus 11, 3600 Genk
tel. 089/57 32 00, fax 089 57 32 01, info@ocmwgenk.be     Afdrukken Deze pagina afdrukken