StreetwiZe People - Lezing Arnoud Raskin

Lezing - Zonder Voorschrift - Arnoud Rasking
donderdag 04 oktober 2018
20u - Grand Kaffee Portavida

Arnaut Raskin - ©http   vatartHet verhaal van de straatkinderen en de unieke inspiratie die ze zijn, verteld door Arnoud Raskin, stichter van Mobile School en StreetwiZe. Arnoud legt uit hoe 20 jaar werken met straatkinderen hem in de eerste plaats oog leerde hebben voor opportuniteiten om positieve impact te creëren.
Velen beschouwen een wereld in verandering als een grote bedreiging. Door je open te stellen voor de vaardigheden van de straat zal je vaststellen dat veranderingen ook nieuwe kansen met zich meebrengen. Positieve focus, wendbaarheid en veerkracht, proactieve creativiteit en coöperatieve competitie zijn de nieuwe standaard. In zijn keynote exploreert Arnoud deze ‘street skills’ en legt hij uit hoe je ze onder de knie krijgt.

Arnoud Raskin is medeoprichter van Mobile School en StreetwiZe. Hij is een internationaal erkend sociaal ondernemer, Ashoka Fellow en auteur van het boek ‘StreetwiZe: Wat managers kunnen leren van straatkinderen’. Onder Arnouds leiderschap is Mobile School uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie, met meer dan 40 mobiele scholen in 20 landen.

 

Locatie: Grand Kaffee Portavida, Welzijnscampus 15 te Genk
Tickets: 12 euro
Bestel tickets: https://apps.ticketmatic.com/widgets/cmine/addtickets?event=234917670810

 

Tickets kunnen ook telefonisch of aan het C-mine bezoekersonthaal.

Openingsuren:
Ma: 13 – 17 uur
Di–woe–do–vr: 10 – 17 uur
Za–zo: 10 – 17 uur (ook op feestdagen)

C-mine 10 bus 2, 3600 Genk
T 089 65 44 90